Asociaţia Alternativa 2003 prezintă spectacolul „Magicienii”, un eveniment deosebit deoarece reprezentă o îmbinare unică între arta magiei, improvizaţie & metafore, fiind susţinut de beneficiarii asociaţiei, tineri cu dizabilităţi intelectuale.

Spectacolul Magicienii Foto: Teatrul Excelsior

Spectacolul (cu intrarea liberă) va avea loc la Teatrul Excelsior, în data de 3 decembrie, de la ora 18:00, fiind coordonat de Art Terapeut Dr. Andrei Teaşcă.

"Una dintre cele mai mari slăbiciuni ale omenirii este frecvenţa cu care se foloseşte cuvântul 'imposibil'.", aminteşte Andrei Teaşcă.

Asociaţia Alternativa 2003 este o organizaţie nonguvernamentală, nonprofit, ce a apărut la iniţiativa unor părinţi care au copii cu handicap.

Scopul asociaţiei este creşterea capacităţii de integrare în societate şi a gradului de acceptare în cadrul comunităţii a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale.

Iar misiunea acesteia constă în promovarea serviciilor alternative în domeniul integrării sociale a tinerilor cu dizabilităţi intelectuale, cu respectarea drepturilor individuale ale acestora şi oferirea de servicii concrete de recuperare, educare şi profesionalizare.