Muzeul Național de Artă Contemporană își unește forțele cu a treia ediție a festivalului Outernational Days 3 pentru a găzdui între 19 și 23 septembrie 2018 o serie de evenimente dedicate celor mai interesante și nuanțate curente muzicale.

Festivalul Outernational Days 3Foto: Poster

Miercuri, 19 septembrie, festivalul se deschide la etajul 4 al MNAC, cu vernisajul expoziției „Sub cerul liber”, curatoriată de către rezidența artistică internațională ÎnContext Slănic Moldova. Seara este continuată de un DJ set Stimmung (RO) și de concertele trupei punk Las Poftas (RO) și cel de taraf semnat Șaraiman pres. Vasile și Stelian din Buzău feat. Ehsan din Iran.

In mai multe spaţii din Bucureşti (Muzeul Naţional de Artă Contemporană, Tranzit, Biserica Anglicană, clubul Control şi Hermitage Urban Spiritual Hub) vor concerta între 19 și 23 septembrie artişti din țări ca Rusia, Zimbabwe, Serbia, Italia, România şi Germania. În programul festivalului au fost incluse, pe lângă concerte, proiecţii, dezbateri şi prelegeri.

Intrarea este gratuită în ziua de miercuri. Între joi-duminică aceasta se va face pe baza biletului de acces în muzeu.

Programul celor 5 zile de concerte, artă, conferințe, workshop-uri și proiecții de film este disponibil https://www.facebook.com/outernationaldays/