Teatrul Odeon îşi va deschide noua stagiune, pe 29 septembrie, de la ora 19.00, cu spectacolul "Svejk”, după J. Hasek, în regia lui Alexandru Dabija, cu Pavel Bartoş în rolul principal.

Sala spectacolFoto: Teatru Odeon

La sala Studio, în aceeaşi zi, de la ora 18.00, copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani sunt aşteptaţi la spectacolul „Copilăria lui Chopin”, inclus în seria „Clasic e fantastic”.

Pe 30 septembrie au loc reprezentaţiile „Titanic Vals”, după Tudor Muşatescu, regia Alexandru Dabija, la Sala Majestic (ora 19.00) şi „Tipografic Majuscul”, text şi regie Gianina Cărbunariu, la Sala Studio (ora 19.30).

Biletele se pun în vânzare luni, de la ora 11.30, la casa de bilete şi online, pe site-ul teatrului.

Producţiile Teatrului Odeon vor putea fi văzute în această toamnă şi la festivaluri de teatru din ţară.

Seria turneelor începe la Brăila unde pe 18 septembrie se joacă PESCĂRUȘUL după A.P. Cehov, regia Andrei și Andreea Grosu, în cadrul Festivalului Zile și Nopți de Teatru. Pe 25 septembrie, GARDENIA de Elzbieta Chowaniec, regia Zoltan Balazs (Ungaria) va fi prezentată în concurs la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea. Pe 2 octombrie, cea mai recentă producție, REPUBLICA MELANIA de Irina Nechit, regia Gelu Colceag va putea fi văzută la Brașov la prima ediție a Festivalului Internațional de Teatru Politic „Scenele Memoriei”. Pe 3 octombrie jucăm la Vaslui – GAIȚELE și Clasic e fantastic. ROSSINI ȘI POVESTEA LUI WILHELM TELL în cadrul Festivalului Umorului „Constantin Tănase”. Pe 9 octombrie SVEJK ajunge la Galați, la Festivalul Național de Comedie, iar pe 11 octombrie la Iași, la Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr.

La sediul teatrului, se va juca JURNALUL LUI ROBINSON CRUSOE, în cadrul TeenFest sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 17.00 și GARDENIA, în cadrul FEST(in) pe Bulevard pe 14 octombrie (ora 20.00) și în selecția Festivalului Național de Teatru, pe 25 și 27 octombrie (ora 21.00).

Pe 7 octombrie, la Sala Majestic, de la ora 18.00, copiii sunt așteptați la o nouă premieră din seria Clasic e fantastic. Copilăria marilor muzicieni: GEORGE GERSHWIN și Povestea unei Rapsodii „in blue”, realizată în parteneriat cu Asociația Clasic e fantastic.

Pe 11 octombrie, la Sala Studio, va avea loc premiera REPUBLICA MELANIA de Irina Nechit, regia Gelu Colceag, scenografia Adrian Damian, cu Rodica Mandache și Emanuel Varga.

Ultima premieră a anului, la care sunteti asteptati în a doua parte a lunii noiembrie, va fi HAMLET de W. Shakespeare, regia Dragoș Galgoțiu, decorul Andrei Both, costumele Lia Manțoc, cu Silvian Vâlcu în rolul titular.