Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani să descopere cum este să duci o „Viață de parazit”, participând la noul modul al Şcolii de Vară de la Antipa, care va debuta pe 30 iulie 2018. Copiii vor afla cum sa-si protejeze animaluțele de companie sau chiar pe ei de paraziții nedoriți.

Viata de parazit!Foto: Muzeul Antipa

Cursurile se vor desfășura de luni până vineri, între orele 10:15 și 12:15 în Sala Atelier de la etaj și vor fi susținute de către specialiștii Muzeului, Dr. Costică Adam, Dr. Cristina Constantinescu și Angel Irimia.

Ai un animăluț de companie? Un cățel, o pisică, un papagal, sau poate un mic rozător? Vrei să știi cum îl poți proteja de paraziți? Sau poate vrei să știi cum te poți proteja pe tine sau familia ta?

Ești așteptat la „Viață de parazit”, să explorezi lumea ascunsă a căpușelor, puricilor, țânțarilor, teniilor, limbricilor sau oxiurilor și să afli cât de diverse și ingenioase sunt modurile de adaptare ale acestor uimitoare animale la viața de parazit.

Înscrierile se fac trimițând un email pe adresa info@antipa.ro sau sunând la telefonul 021.312.88.26. Programările se fac în ordinea înscrierii, în limita a 15 locuri/modul, iar costul de participare/modul este de 150 lei/copil sau 250 lei/2 frați.