Elite Art Club Unesco și Elite Art Gallery vă invită vineri 06 iulie, ora 18:30, să vedeți cele mai noi intervenții de artă urbană din București. În Piața Națiunilor Unite va avea loc evenimentul de încheiere al proiectului Perimetru Subiectiv, o expoziție în spațiul public, în cadrul căreia vor fi prezente principalele rezultate ale proiectului.

Expozitia Perimetru SubiectivFoto: Ellite Art Gallery

Potrivit organizatorilor, Perimetru Subiectiv a început acum 4 luni dintr-o nevoie de a răspunde la câteva întrebări firești legate de spațiul public urban. Cum se transformă în timp un spațiu pe care îl traversăm zilnic? În ce feluri ne interesează, în ce feluri ne atașăm de el, la ce nevoi ne așteptăm să răspundă? Ce luăm de-a gata și pe ce ne lăsăm amprenta? Cum îl facem mai mult al nostru?

Parcursul urmat a fost unul bazat pe colectarea de povești și impresii personale, ale persoanelor care locuiesc sau tranzitează Piața Națiunilor Unite zi de zi. Împreună cu ei ne-am lansat într-o serie de procese creative de dezvăluire sau regăsire a identității zonei și comunității.

Am încercat să observăm mai atent, să fim mai prezenți, să întoarcem firescul cotidian pe toate părțile, să înțelegem cum putem contribui la formarea unei comunități, să trecem relația pe care o avem cu spațiul urban prin cât mai multe filtre artistice.

Sunteți așteptați cu:

Ilustrații și murale de Sorina Vazelina și Dan Michiu

Povești strânse de Andrada Lăutaru și Alexandra Voivozeanu

Incursiuni fotografice în trecut

Loc liber pentru intervențiile voastre vizuale și scrise

Perimetru Subiectiv este un proiect co-finanțat de AFCN.