CENTURY 21 Romania anunta lansarea competitiei de arta fotografica „Romania in CENTURY 21 - Arhitecture in Romania” (Arhitectura romaneasca in Secolul 21). Competitia se desfasoara in parteneriat cu portalul de fotografie www.badorgood.com, dedicat fotografilor profesionisti si amatori din Romania, si va avea loc in perioada 24 ianuarie – 21 februarie 2008, informeaza comunicatul de presa.

„Lansam aceasta competitie din dorinta de a contribui la alcatuirea unei imagini a Romaniei Secolului 21, asa cum este perceputa atat prin prisma profesionistului cat si a publicului larg” a declarat Gabriel Alexandru, Vicepresedinte CENTURY 21 Romania. „Suntem convinsi ca fiecare localitate si fiecare spatiu are propriul farmec, cu monumentele, cladirile si peisajele de care oamenii se simt atasati si pe care le doresc imortalizate” a adaugat Gabriel Alexandru.

Competitia va avea sase castigatori - Premiile I, II si III pentru cele doua categorii de participanti – si un Premiu Special, desemnat pe baza preferintelor publicului. Castigatorii vor fi desemnati de un juriu specializat, alcatuit din importanti jurnalisti profesionisti, printre care Lucian Mandruta, fotografi celebri, autoritati publice din domeniul imobiliar si oficiali ai Sistemului CENTURY 21®. Valoarea totala a premiilor oferite de CENTURY 21 Romania este de aproximativ 10,000 de Euro.

Din totalul fotografiilor inscrise in competitie, juriul va selecta cele mai bune 30 de imagini, ce vor participa la marea finala. Toate cele 30 de fotografii vor fi publicate intr-un album fotografic dedicat competitiei si editat in conditii tehnice deosebite de catre CENTURY 21 Romania. De asemenea, fotografiile vor fi prezentate in cadrul unei expozitii speciale, la Muzeul National de Arta al Romaniei din Bucuresti.

Fotografiile castigatoare vor fi licitate in cadrul unui eveniment de gala organizat de CENTURY 21 Romania, iar fondurile obtinute vor fi dedicate sustinerii unui proiect derulat in domeniul arhitectonic.

Mai multe informatii privind participarea la concurs (regulament, modalitate de inscriere) puteti afla din sectiunea dedicata a portalului de fotogrtafie www.badorgood.com.