Teatrul EXCELSIOR v-a pregătit un Mărțișor teatral deosebit: Fluturii sunt liberi, unul dintre cele mai emoționante spectacole din repertoriul său. În prima și a doua zi de joi a primăverii, respectiv pe 1 și 8 martie, de la ora 19:00, pe scena Sălii „Ion Lucian” (Strada Academiei, nr. 28) sunteți îndemnați să vă deschideți larg aripile spre noi începuturi.

Ioana Anastasia Anton si Alex CalinFoto: Teatrul Excelsior

Veți avea ocazia să îi întâlniți pe Don și pe Jill, protagoniștii unei povești de dragoste care iese din tipare. Întâlnirea lor transcende timpul și limitele oricărui scenariu clasic și devine o prețioasă lecție despre ceea ce înseamnă să vezi cu ochii inimii și să privești dragostea ca pe un zbor curajos spre împlinirea visului de a fi liber, dincolo de orice obstacol fizic. Don și Jill vă vor împărtăși minunata lor poveste, se vor îndrăgosti, se vor pierde și se vor regăsi apoi ca într-un zbor liber de fluture. Pe scena Teatrului EXCELSIOR, povestea lor transformă efemerul clipei în eternitate.

Actorii Ioana Anastasia Anton și Alex Călin dau viață celor două personaje cuceritoare și le dezvăluie povestea într-un spectacol vibrant care are ceva de oferit fiecărui spectator: emoție și visare, comedie și dramă, sensuri profunde și o mare doză de imprevizibil. Un spectacol care nu surprinde viața în culori precise, ci explorează acele infinite nuanțe care desenează linia fină a orizontului, între a privi și a vedea. Fluturii sunt liberi surprinde metamorfozele care îi fac pe oameni să devină ceea ce sunt cu adevărat.

Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR (Str. Academiei, nr. 28) sau online, de pe website-ul http://www.bilet.ro.