Miercuri, 21 februarie, la ora 19.30, la Sala Studio a Teatrului de Comedie din Bucureşti va avea loc premiera spectacolului „Diseară la 7”, de Aurelian Bărbieru, in regia lui Chris Simion-Mercurian.

Spectacolul 'Diseara la 7'Foto: Teatrul de Comedie

Piesa într-un act Diseară la 7 a câștigat Premiul I la ediția a XII-a a Concursului de Comedie Românească, organizată de Teatrul de Comedie în 2017.

„Diseară la 7” vorbeste despre singurătate, insingurare şi întâlniri deloc întâmplătoare, care scot la iveală adevăruri ascunse. Cu umor, presărat uneori cu reflecţii serioase, personajele – un El şi o Ea – arată că speranţa vine de unde nu te aştepţi.

„Mi-am dorit să vorbesc despre incapacitatea omului de a se desprinde de propriul trecut, despre frică, despre speranţă şi lipsa ei, despre înstrăinare şi senzaţia că viaţa n-are nici un sens. Despre emoţii care aparent sunt stinse de mult, dar continuă să afecteze fiecare nouă zi, petrecută cu iluzia că totul e bine în cea mai bună dintre lumile posibile. Dincolo de aspectele întunecate însă, am găsit necesar să spun că oamenii au nevoie unii de ceilalţi”, a spus Aurelian Bărbieru, autorul piesei.

Din distribuţia spectacolului fac parte Ilona Brezoianu şi Alexandru Conovaru. Scenografia este semnată de Adina Mastalier, iar coregrafia îi aparţine Ioanei Marchidan.

Aceasta este prima dată când Chris Simion-Mercurian montează un spectacol la Teatrul de Comedie.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Teatrul de Comedie.