Instituto Cervantes organizează miercuri, 7 februarie 2018, ora 19:00, un atelier în care vom descoperi, cu ajutorul specialistului Julio López, un savuros cocteil care are la bază o băutură specific peruviană: pisco-ul.

sigla-cervantesFoto: Hotnews

Pe durata celor doua ore ale atelierului, cei interesați vor afla despre diversele varietăți de pisco și vor putea încerca să pregăteasca ei înșiși un cocteil.

In același timp, vor putea degusta atât pisco sour, cât și trei varietăți de gustări peruviene.

Atelierul se va desfășura în limba spaniolă, cu traducere consecutivă în limba română.

Date și orar: miercuri, 7 februarie 2018, (19.00 – 21.00 h)

Loc: Instituto Cervantes Bucuresti, Bd. Regina Elisabeta 38

Pret: 40 lei

Număr maxim de cursanți: 40

Rezervări de loc prin email la cultbuc@cervantes.es și la tel. 021 210 27 37.

Inscrierea și plata pentru participarea la atelier se vor formaliza la Secretariatul de

Cursuri al Instituto Cervantes sau prin transfer bancar, în baza datelor din formularul de pre-inscriere care vă va fi pus la dispoziție după rezervarea prealabilă a locului prin email.

Data-limită de înscrieri: 6 februarie, ora 18:00

Eveniment organizat cu sprijinul Ambasadei Peru în România.