Aflat la a V-a editie, Concertul Extraordinar de Anul Nou va avea loc in data de 8 ianuarie 2018, la Teatrul National Bucuresti. Concertul, care il va avea ca invitat pe celebrul violonist elvețian Manrico Padovani, ofera melomanilor la inceput de an 2018 o surpriză muzicală plină de magie, grație și energie debordantă.

Concert de Anul Nou, la TNBFoto: Afis

Supranumit „magicianul viorii”, acesta va interpreta la vioara sa Stradivarius-Vuillaume “Messiah” celebrul Concert nr. 1, în Re Major, de Niccolo Paganini, alături de cunoscuta Orchestră Symphactory, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. În partea a doua a concertului, publicul va călători în spațiul muzical spaniol prin seducătoarele Suite 1 și 2 din opera Carmen, de Georges Bizet.

Concertul nr 1 în Re Major, pentru vioară și orchestră, de N. Paganini, este unul dintre cele mai iubite compozitii din repertoriul universal. Magia și forța generată de acest fragment muzical și măiestria violonistului transpun publicul într-o zonă a extazului și a emoției pure.

Muzica operei Carmen stă sub semnul libertății individuale și al magiei erotice, după cum spune dirijorul Tiberiu Soare. Pasionalul personaj feminin, celebra Carmen imaginată de G. Bizet, fascinează publicul de pe întreg Globul prin curajul, frumusețea și senzualitatea sa copleșitoare.

Concertul Extraordinar de Anul Nou – editia 2018 este organizat cu sprijinul: Casei de avocatura Bondoc si Asociatii SCA, 7 Card, Grand Hotel Continental si al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti.

Biletele la concert se pot cumpăra numai prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV sau online.

Categorii de bilete:

Categoria I – 130 ron, Categoria II – 110 ron, Categoria III – 90 ron

Evenimentul este organizat de Fundația Calea Victoriei.