Christopher Plummer a fost chemat la refilmarea peliculei "All de the money in the world", in care Kevin Spacey interpreta personajul lui J Paul Getty, un magnat petrolier, dupa ce actorul de 58 de ani a fost tina unor acuzatii de hartuire sexuala, relateazaThe Guardian, citand The Associated Press.

Actorul Kevin SpaceyFoto: Pinterest

Potrivit unor surse apropiate productiei, Cristopher Plummer a inceput refilmarea scenelor in care apare Kevin Spacey imediat dupa ce a inceput scandalul de hartuire sexuala, desi filmul era finalizat si trebuia lansat in decembrie.

Jurnalista Heather Unruh a spus recent ca, anul trecut, fiul sau, in varsta de 18 ani atunci, a fost imbatat de Spacey la barul Club Car Restaurant, actorul cumparandu-i baiatului "bautura dupa bautura", dupa care vedeta i-a bagat mana in pantaloni si i-a apucat cu mana organele genitale.

Unruh a spus ca fiul ei nu a raportat atacul la acea vreme pentru ca era jenat si speriat. Dar familia a decis sa povesteasca evenimentul dupa ce altii au facut publice acuazii de hartuire sexuala impotriva lui Spacey si a altor celebritati, a spus ea.