Muzicienii de la Traffic Strings vor urca pe scena Salii Radio pe 16 decembrie, ora 19.00, pentru a sustine un concert cu totul special: ClassiComicShow. Ei vor crea pentru toti iubitorii de muzica buna, cu varste intre 19 si 90 de ani, o seara cu un program muzical foarte dinamic in care valsul si polca vor fi regele si regina.

Traffic StringsFoto: Poster

"Esențial pentru noi TRAFFIC STRINGS , a fost să pătrundem in “magma sonoră” a compozițiilor dinastiei Strauss, pentru a putea a putea înțelege și aborda dinamica intensitații muzicii lor, lucru care ne va permite să o interpretăm cât mai aproape de adevar si de elegant cu putința.

Ce altceva poate simboliza aceasta muzică decat eleganța dusa la superlativ. Valsul este regele , Polca regina iar acești compozitori extraordinar de inspirați i-au fost cei mai credincioși slujbași.

Ne-am propus ca programul serii sa fie un amestec perfect intre tehnică , pasiune si o subtilitate comică originală. Exprimate fără a trece linia ce poate afecta integritatea muzicii acestor ilustri compozitori vienezi , momentele comice vin să o completeze, creându-vă Dvs., auditorilor noștri, senzații de neuitat".