Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu și Unteatru prezintă duminică, 5 noiembrie, de la ora 19:00, spectacolul de teatru coregrafic „Eine kleine Nachtmusik”. Prezentat în premieră în cadrul ediției din acest an a Festivalului Internațional „George Enescu”, one-man show-ul lui Lari Georgescu este construit pe muzica lui W. A. Mozart și textele lui Gigi Căciuleanu, precum și un fragment de scenariu original de commedia dell´arte aparținând lui W. A. Mozart.

Lari Georgescu in 'Eine kleine Nachtmusik'Foto: Teatrul Gong Sibiu

„Eine kleine Nachtmusik” este cea mai recentă creație scenică a cunoscutului coregraf Gigi Căciuleanu. Proiectul continuă colaborarea acestuia cu actorul Lari Georgescu și propune o incursiune în lumea geniului mozartian, în spiritul ludic care îi domină creația. Abordarea îndrăzneață și inedită a celor doi artiști trasează liniile unui spectacol ce vorbește despre singurătate, creație și geniu. „Eine kleine Nachtmusik este o metaforă a singurătății creatorului de cursă lungă. Cea a unui solitar Om–Artist, Artist–Om, fără vârstă, Veșnic-Copil, dar în același timp, și dintotdeauna, Bătrân-Filozof-Înțelept, Jongler și Alchimist.”, declara Gigi Căciuleanu, la premiera spectacolului din 13 septembrie a.c.

Acest spectacol de teatru coregrafic este o co-producție Unteatru, Art Production Foundation & Gigi Căciuleanu Romania Dance Company, Kult Studio, JTI și un proiect finanțat de AFCN. Evenimentul de la Sibiu este prezentat în cadrul „Platformei de dialog prin cultură”, un program al Teatrului „Gong” din Sibiu. Spectacolul are o durată de 1h10min și este recomandat tinerilor cu vârsta peste 12 ani.

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri – vineri 11:00 – 18:00, sâmbăta 10:00 – 18:00, duminica 10:00 – 14:00), online (teatrulgong.ro, eventim.ro) sau la Librăriile Humanitas. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.