In fiecare toamna, in preajma inceputului de an scolar, are loc Târgul Gaudeamus Carte Şcolară. Editia cu numarul 15 a targului, organizat de Radio Romania, se va desfasura între 14 şi 24 septembrie, pe esplanada cu statui din Piata Universitatii. Elevi, părinţi sau cadre didactice sunt asteptati la targ cu o oferta generoasa de carte scolara, beletristica, materiale didactice sau cele mai recente aparitii editoriale aflate in voga printre tineri.

Programul targului in cele 11 zile de desfasurare este intre 10:00 si 19:00, informeaza organizatorii.

Ce vă aşteaptă la Gaudeamus Carte Şcolară 2017? Iata mai jos oferta targuluide carte:

– Cea mai mare parte a manualelor, pentru diverse discipline.

– Enciclopedii, dicţionare, culegeri, atlase, cursuri pe suport digital, lucrări pentru pregătirea examenelor, caiete de activităţi şi fişe de lucru pentru preşcolari şi elevii din ciclul primar (acestea fiind doar câteva dintre categoriile de materiale auxiliare pe care le veţi găsi la târg).

– Beletristică – numeroase volume din literatura română şi universală, incluse (sau nu) în bibliografia şcolară, pe care le puteţi răsfoi pe îndelete, ca să vă convingeţi că merită să citiţi mai mult decât fragmentele din manuale.

– Hărţi, planşe didactice, modele tridimensionale, mobilier şcolar şi alte materiale din această categorie.

– Cele mai recente apariţii editoriale şi titlurile în vogă printre tinerii cititori de toate vârstele, pentru cititorii profesionişti, mereu în căutare de noi poveşti.

– Locul unde puteţi să aduceţi cărţile de care nu mai aveţi nevoie, dar care pe altcineva ar putea să mai bucure încă. Noi le putem găsi un nou cămin, prin campania „Cărţile se întorc acasă”.

Târgul este deschis zilnic între orele 10:00 şi 19:00, cu excepţia zilei de duminică, 24 septembrie, când programul este 10:00 – 15:00. Intrarea este liberă.

Târgul Gaudeamus Carte Şcolară – un eveniment Radio România. Proiect cultural finanaat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale