Art Symbiosis - expozitie Elite Art Gallery deschisa la Sala Palatului

de D.S.     HotNews.ro
Joi, 31 august 2017, 14:28 Actualitate | Cultură


Expozitia Art Symbiosis
Foto: Elite Art Gallery
În perioada 2-24 septembrie Elite Art Gallery participă în cadrul festivalului de muzică George Enescu cu o expoziție de artă cu titlul ,,Art Symbiosis”. Expoziția este conexă proiectului emblematic Asociației Elite Art Club UNESCO cu titlul ,,Suvenir de București”. Evenimentul expozițional găzduit de Sala Palatului va aduce pe simeze lucrări ce reprezintă simbioza dintre muzică și artele vizuale. Selecția de lucrări transmite unicitatea peisajului urban marcat de moștenirea arhitecturală dar și spiritul dinamic pe care îl transmite. În completarea artelor vizuale expoziția se apropie tematic și de muzică, aducând într-un tot întreg efervescența artistică.

Expoziția reunește lucrări ce provin din patrimoniul Asociației Elite Art Club UNESCO dar și creații recente ce traduc în cheie plastică diversitatea și vivacitatea orașului. În contextul aceluiași discurs expozițional apare figurativul cu o prezenţă sporadică și nevăzutul încărcat de simbol. Diversitatea stilistică oferă publicului un spectru bogat, de la picturalul cu tentă impresionistă până la abstract. Încărcată de mesaj, sensibilitate și conținut plastic expoziția reprezintă un dar valoros oferit tuturor iubitorilor artă!

Proiectul „Suvenir de București” se desfășoară începând din anul 2010 în mai multe ediții: Suvenir de Martie, Suvenir de Vară, Zilele Bucureștiului, Suvenir de Sibiu și Suvenir de Iarnă. Scopul proiectului constă în promovarea capitalei României prin intermediul artei iar obiectivul îl reprezintă lansarea în spațiul artei vizuale a unor lucrări emblematice pentru moștenirea imagistică a orașului dar și pentru capacitatea de a susține factorul interdisciplinar ce aduce împreună artele vizuale.
 
Expoziția va fi deschisă publicului în intervalul 2-24 septembrie 2017, la Sala Palatului, Strada Ion Câmpineanu 28, București.


Citeste mai multe despre   
229 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version