Organizatorii Festivalului Enescu anunta ca site-ul oficial al evenimentului a fost tinta unui atac informatic si nu poate fi accesat in aceste zile, indemnand publicul sa acceseze site-ul Eventim pentru a achizitiona bilete la concertele care mai au locuri disponibile si pentru a consulta programul evenimentului. Festivalul Enescu se desfasoara in perioada 2 - 24 septembrie.

Site-ul Festivalului Enescu, nefunctionalFoto: festivalenescu.ro

Mesajul transmis de organizatori:

Dragi iubitori ai Festivalului Enescu,

Ne pare extrem de rau ca suntem in situatia de a trebui sa va spunem ca site-ul nostru, www.festivalenescu.ro, nu poate fi accesat tocmai in aceste zile premergatoare inceperii editiei din acest an a Festivalului, deoarece a fost tinta unui atac informatic.

In orele care au urmat atacului, ca si in prezent, am lucrat in continuu pentru relansarea site-ului. Speram sa reusim sa o facem cat de curand, inainte de data 2 septembrie.

Pana atunci, programul poate fi vazut pe site-ul www.eventim.ro, de unde inca mai pot fi cumparate bilete, la concertele la care mai sunt locuri.

Urmeaza sa il publicam si pe site-ul Romaniei Libere - www.romanialibera.ro - care asigura publicarea Ziarului Festivalului, precum si pe site-urile unor organizatii media partenere, care vor dori sa ne sprijine pentru a compensa acest atac.

De asemenea, vom publica atat programul, cat si informatii utile pe pagina de Facebook, pe care va rugam sa o urmariti indeaproape.

Ne cerem scuze pentru aceasta situatie si speram sa trecem impreuna peste ea cu bine si cat mai repede!

Cu apreciere,

Echipa Festivalului Enescu