Expozitia personala a artistului Daniel Zlota intitulata “Around the World” va fi vernisata vineri, 9 iunie, ora 19:30, la Milu Café pe strada Baratiei nr. 33, in Piata Unirii. Colectia expusa are ca sursa de inspiratie calatoriile facute de artist, fiecare pictura avand propia poveste si exprimand prin culoare emotiile traite de artist in pelegrinarile sale. Expozitia ramane deschisa publicului pana pe 23 iunie 2017.

Back in Space - Daniel Zlota ArtFoto: Colectia personala

Născut in anul 1985, la Focșani, a absolvit Liceul de Arta 'Gheorghe Tattarescu', descoperind pasiunea pentru pictura sub îndrumarea pictorilor Doina Lupascu, Laurențiu Paun si Nicoleta Nicoara.

Mai tarziu a absolvit Facultatea de Arhitectura și Urbanism, București, secția Design Interior, timp in care a continuat sa experimenteze si sa imbine tehnici precum acuarela, creionul, cărbunele, pastelul si colajul, fiind in permanenta preocupat sa gaseasca loc picturii in timpul lucrărilor sale de arhitectura, participand la expozitii colective in locatii precum Carol53.

Incepand cu anul 2012, artistul traverseaza puntea dintre fotorealismul din timpul anilor de studiu, catre pictura abstractă, inspirandu-se din peisajele și temele marine ale pictorului și scenaristului Virgil Moise, descoperindu-si astfel stiul sau propriu, de exprimare plastica a emoțiilor, gândurilor, sentimentelor pe care dorește sa le împărtășească cu publicul sau.

Vernisajul expozitiei va avea loc Vineri, 9 Iunie 2017, ora 19.30, la Milu Cafe, strada Baratiei nr 33, in Piata Unirii, in prezenta artistului Daniel Zlota si a invitatilor acestuia - curator Smaranda Milu Nemethi

Expozitia ramane deschisa publicului pana pe 23 iunie 2017. Accesul este liber .