Editura Humanitas vă invită vineri, 9 iunie, ora 18.30, la Hotel Sheraton (Calea Dorobanți nr. 5-7), la lansarea cărții Secretul monstrului de Otilia Mantelers, cu ilustrații de Livia Coloji, apărută în colecția Humanitas Junior. Alături de autoare, la eveniment vor vorbi psih. Larry Cohen (via Skype), Cristela Georgescu, Livia Coloji, Iustina Croitoru, coordonatorul colecției Humanitas Junior. Întâlnirea va fi moderată de Silviu Pavel. La final, Ioana Ginghină și trupa de teatru MiniArtShow vor pune în scenă povestea lui Jojo, cel care se temea de monstru, anunta editura.

Secretul monstrului de Otilia MantelersFoto: Humanitas

Intrarea este liberă, iar înscrierea poate fi făcută pe adresa de email: filipsim@yahoo.com.

Secretul monstrului de Otilia Mantelers, cu ilustrații de Livia Coloji

Cartea va face cunoștință cu Jojo, cel mai năzdrăvan pisoi din câți ați întâlnit. Îi plac trenulețele de jucărie, se dă în vânt după plăcinta cu mere a bunicii și e mare cititor de cărți de povești. În ultima vreme însă, el are de furcă cu un ditamai monstrul de culoare verde, pe care – ciudat lucru! – nu-l vede nimeni în afară de el. Cum se poate una ca asta? Deschideți cartea și descoperiți cum reușește Jojo să afle secretul fioroasei creaturi și s-o îmblânzească. Bineînțeles, împreună cu mama și tata.

„O carte frumoasă pentru întreaga familie. Spaimele copiilor pot părea imense, dar această poveste minunată îi va învăța pe cei mici să le îmblânzească. Dincolo de ilustrațiile amuzante și de povestea simpatică e un mesaj profund: copiii au nebănuite resurse interioare ca să facă față emoțiilor puternice, iar părinții îi pot ajuta prin joc și empatie.“ (LAWRENCE J. COHEN, doctor în psihologie)