De pe 6 aprilie, Salonul de Carte Bookfest va asteapta la Centrul Regional de Afaceri CRAFT pentru patru zile de evenimente dedicate cartilor si literaturii.Editurile prezente aduc reduceri si de pana la 80%, o oferta variata de domenii si preturi pentru toate buzunarele. Personalitati marcante ale lumii culturale vor fi prezente la a sasea editie Bookfest Timisoara. Mircea Cartarescu lanseaza, in premiera nationala, la Bookfest Timisoara, cel mai recent volum:Peisaj dupa isterie.

Singurul eveniment expozitional de carte din Timisoara, Salonul de Carte Bookfest isi asteapta vizitatorii saptamana viitoare, de pe 6 si pana pe 9 aprilie, cu o oferta imbatabila: peste 25.000 de volume si reduceri intre 10 si 80%, carti pentru copii, auxiliare educationale, dar si o gama variata de titluri pentru toate gusturile si interesele. Programul evenimentelor va cuprinde intalniri de marca, lansari de carte, sesiuni de autografe si proiectii de scurt metraje la care vor participa cele mai importante personalitati culturale ale literaturii romane actuale. Vor fi prezenti peste 30 de expozanti, cele mai importante edituri din Romania precum Art, Carminis, Casa, Corint, Curtea Veche Publishing, Diana Press, Hasefer, Herald, Humanitas, Linghea, Sapientia, Nemira, Niculescu, Nomina, Polirom, Rao, Trei, Univers, Univers Enciclopedic, Editura Universitatii de Vest, dar si distribuitori de carte precumAstro, Okian, Centrul de Carte Straina Sitka si librariile „Cartea de Nisip” si „La Doua Bufnite” din Timisoara.

Salonul de Carte Bookfest Timisoara este organizat de Asociatia Editorilor din Romania si Primaria Municipiului Timisoara.

Parteneri: Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, Biblioteca Judeteana Timis si Universitatea de Vest din Timisoara.

Parteneri media: TVR Timisoara, Radio Romania Timisoara, HotNews, Press Alert, Banatul Azi, Zile și Nopți.

Pentru mai multe detalii va rugam sa apasatiAICI

Descarcati identitatea vizuala a evenimentului deAICI