Do you love me? Un horror romantic. Musical. Un spectacol care provoacă imaginația să gândească iubirea în sensurile ei cele mai ascunse, să depășească granița dintre literatură și viață, dintre viață și moarte, dintre văzut și nevăzut, dintre realitate și dorință. Un spectacol despre iubirile care nu cunosc moartea, deși nu s-au bucurat de viață. Premiera spectacolulu va avea loc pe 8 martie, ora 20.00, Sala Mica a TNB.

Premiera: Do you love me?Foto: TNB

Un montaj muzical dublat în imagini teatrale al unor celebre povești de iubire, furate din literatură și aduse la viață, într-un experiment care abordează mai multe stiluri artistice, urmărind relația dintre carte și muzică. Spectacolul ne apropie de legende clasice reinventate și redescoperite în lumea contemporană prin intermediul muzicii. Un spectacol despre necunoscutul din noi, despre monstrul sensibil ascuns în fiecare, despre cruzimea și singurătatea noastră, despre ceea ce am fi în stare să facem ca să atingem iubirea, despre oameni si despre sufletele lor.

Într-o lume în care nici literatura, nici iubirea nu își mai găsesc spațiul și respirația, Do you love me? aduce în fața publicului povești de roman, atât de puternice, încât au pătruns în conștiința contemporană prin muzica lui Sting, Jay-Jay Johanson şi Annie Lennox. Un spectacol inspirat din cărți și din muzică. Un spectacol 9G la TNB.

Din distributia spectacolului fac parte: Răzvan Krem Alexe, Ghighi Eftimie, Ioana Mărcoiu, Vlad Bîrzanu, Andrei Radu

Spectacol este nerecomandat persoanelor sub 15 ani, anunta TNB.