Copiii, cu mic cu mare, sunt asteptati duminică, la ora 11 fix, la Carnavalul de Lăsata Secului ce va avea loc in Sala Media a Teatrului Naţional Bucuresti. Actorul Marian Ralea, Magicianul Poveştilor, impreuna cu Asistentii lui ii va astepta pe copii pregatiti cu costume si masti pentru a pasi impreuna in lumea magica a povestilor.

Carnaval pentru copii de Lasata SeculuiFoto: TNB

Duminică vă invităm la Carnaval!

Pregatiţi-vă costumele şi măştile!

Vom alege regele şi regina carnavalului!

Cei răi se vor înfrunta cu cei buni!!!!

Cel mai original costum va fi premiat!

Prinţii vor dansa cu … prinţele! Vrăjitoarele sunt aşteptate în număr cât mai mare! Micii magicieni ne vor învăţa noi formule magice! Sunt aşteptate şi fantomele la bal!

Sala MEDIA a Teatrului Naţional va fi transformată în "Lumea Poveştilor"!

Asadar, duminică, la ora 11.00 începe Carnavalul de Lăsata Secului; să nu întârziaţi, vă roagă Magicianul Poveştilor impreuna cu echipa Teatrului National pentru Copii 'Abracadabra'. “Aproape că vine primăvara. Vă aşteptăm cu mic, cu mare! (Poate are curaj şi un părinte să participe la joaca noastră!)”.

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.