Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 18:00 și duminică, 8 ianuarie, de la ora 11:00, spectacolul „Crăiasa Zăpezii” după basmul lui Hans Christian Andersen, în regia Oanei Leahu.

Spectacolul Craiasa zapeziiFoto: Teatrul Gong Sibiu

Teatrul „Gong” din Sibiu își deschide cortina în noul an cu una dintre cele mai frumoase povești pentru copii. „Crăiasa Zăpezii” este un spectacol de animație unic, în care cei mici sunt invitați să descopere aventura unei fetițe într-un tărâm magic, cu personaje fantastice.

Producția Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu aduce în prim plan ținuturile înghețate ale crăiesei zăpezii și ale alaiului ei în lupta dintre bine și rău. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Claudia Stühler, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Jenö Major, Monica Baldea, Raluca Pavel, Barbara Crișan, Daniela Dragomir, Nicolae Suciu și Gabriela Mitrea. Spectacolul poartă semnătura regizorului Oana Leahu, a scenografului Maria Bodor și a muzicianului Tiberiu Jurju. Spectacolul are o durată de aproximativ 55 de minute și este recomandat copiilor peste 5 ani.

Programul complet de spectacole poate fi consultat pe teatrulgong.ro

Accesul publicului la premieră se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Agenția de bilete a Teatrului „Gong” Sibiu este deschisă de miercuri până vineri între orele 11:00 - 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 14:00. Pentru biletele achiziționate online sau în rețeaua Eventim (Librăriile Humanitas, Magazinele Germanos, Orange și Vodafone) se percepe un comision de 10%.