Sâmbătă, 17 decembrie, ora 14.00, în Librăria Humanitas de la Cişmigiu, va avea loc evenimentul prilejuit de lansarea colecţiei pentru copii, Cărţile Otiliei din cadrul editurii Humanitas.

Colectia 'Cartile Otiliei'Foto: Humanitas

Editura Humanitas este bine-cunoscută publicului pentru colecţia de carte destinată copiilor, Humanitas Junior. În ultimii 20 de ani, peste 400.000 de exemplare, cărţi clasice, ilustrate, nume faimoase din literatura universală şi mari scriitori români (Neagu Djuvara, Mircea Cărtărescu, Ana Blandiana, Gellu Naum), precum şi audiobook-uri de colecţie au ajuns în bibliotecile celor mici.

Noul proiect editorial coordonat de Otilia Mantelers, expert in parenting, va conţine cărţi din literatura clasică şi contemporană, scrise şi ilustrate de autori români şi străini, cărţi alese special pentru a forma gustul pentru lectură şi frumos, dar mai ales pentru a-i ajuta pe cei mici să se descopere şi să descopere lumea din jur.

Lansarea va fi urmată de o lectură în avanpremieră din prima carte a colecţiei: Jojo nu vrea să doarmă. Cele mai frumoase povestiri vindecătoare de Otilia Mantelers.

Invitaţi la evenimentul de lansare: Otilia Mantelers şi Lidia Bodea, director general Humanitas

Atelierul pentru copii este pregătit de însuşi Moş Crăciun.

Accesul la eveniment este gratuit și se face pe baza unei rezervări prealabile pe adresele: alice.ene@humanitas.ro și filipsim@yahoo.com.