În perioada 9-11 decembrie 2016, celebrul muzeu de artă contemporană Hamburger Bahnhof găzduiește târgul internațional de publicaţii de artă „Friends With Books”, aflat la cea de-a treia ediție.

România este reprezentată de Asociația P U N C H din București care va prezenta, cu sprijinul Institutului Cultural Român din Berlin, o selecție a celor mai frumoase publicații de artă, printre care se regăsesc: Ștefan Sava - Artist Book, Dan Perjovschi: Coloring and Activity Book with Drawings, Ecaterina Vrana: As I Lay Living, Ciprian Mureșan: Akira 3, Л Vlad Nancă, Ion Grigorescu: Photography in the Circulatory System, Stefan Constantinescu: The Golden Age for Children, Tudor Bratu: The Dissident's Travel Guide 2011-2014, RO Archive, Lucian Bran: Borrowed Territories, Vederi Încântătoare, Carte de Vizită, 38.88 - Anca Benera și Arnold Estefan.

P U N C H este o librărie de profil și, în același timp, o platformă artistică, lansată la București în anul 2014, având ca obiectiv promovarea artiștilor, a micilor edituri specializate în publicații de artă, precum și a organizațiilor și instituțiilor culturale din România și Europa de Sud-Est, care doresc să ajungă la un public mai numeros, divers și internațional. Librăria on-line oferă și o selecție de publicații axate pe teorie și practici contemporane în artă, arhitectură, fotografie și design.

„Friends With Books” este unul dintre cele mai notorii târguri de publicaţii de artă din Europa, care adună în fiecare an peste 150 de editori de artă, fotografie, design şi muzică experimentală din peste 25 de ţări şi se desfăşoară anual în Berlin, fiind găzduit de prestigiosul Hamburger Bahnhof. În 2015, cea de-a doua ediţie a „Friends with Books”, a avut peste 9.000 de vizitatori şi a cuprins şi un program de discuții, prezentări, performance-uri, prelegeri şi sesiuni de semnare de carte.