În pragul unei alte campanii electorale „specific” românești, și după ce întreaga omenire spune răspicat că nu vede niciun viitor, o parte din oamenii de cultură (în frunte cu "magicianul" Marian Râlea) transmit, printr-un spectacol de teatru, un mesaj simplu și dur: EU nu contez!

Eu nu contez!Foto: Afis spectacol

Spectacolul, care are la bază o piesă de teatru a unui corporatist: Florin Coman, a avut premiera pe 15 noiembrie la Teatrul Elisabeta și s-a bucurat de un mare succes. Următoarele reprezentații sunt pe 28 și 29 Noiembrie de la ora 19:00, atunci când 700 de spectatori sunt invitați la un demers constructiv și non-politic de revenire la fundamentele culturii și educației autentice.

"Piesa, care prezintă un adevăr de care ne lovim cu toții, este despre un om care începe prin a salva destine, apoi vieți și ajunge să salveze întreaga omenire. Cu toate astea, el nu contează pentru politicieni ... pentru nimeni, nimic, niciodată.... "

Din distribuția spectacolului fac parte Marian Râlea, deținătorul premiului UNITER pentru cel mai bun actor, va juca rolul principal „Iuda”. Distribuția este completată de actori cu roluri importante pe scene ca TNB, Odeon, Teatrul Masca, etc. Actori consacrați precum Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu şi Relu Poalelungi. Actori tineri: Antonio Tadeusz Mincă, Beatrice Rubică, Altan Safta Zecheria şi Ştefan Opreanu. Şi vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai – muzică populară) cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii George Enescu: Adrian Petrescu, regizor muzical.

Biletele se găsesc pe www.bilet.ro / www.TeatrulElisabeta.ro, dar și la Casa de bilete a Teatrului Elisabeta.

Piesa, a doua producție importantă din cadrul Turneul național ARTfel după apreciatul concert simfonic de la Ateneul din Bacău din 21 septembrie, este organizat de "ARTfel acf", o companie tânără care promovează cultura ALTfel și susține generația tânără de artiști talentați.

Acest turneu se va desfășura în principalele orașe din țară, iar marele public va asista la spectacole de teatru, concerte simfonice și lansări de carte.