Editura Publica vă invită marți, 1 Noiembrie, începând cu ora 18:30, la librăria Humanitas de la Cișmigiu, unde va avea loc lansarea cărții A doua curbă, cea mai recentă carte semnată de Charles Handy, unul dintre giganții gândirii de business contemporane, recompensat de Thinkers 50 cu Lifetime Achievement Award pentru impactul de lungă durată pe care l-a avut în felul în care oamenii se raportează la management, după o îndelungată carieră ca manager, profesor şi autor.

Lansare carte: A doua curba, Charles HandyFoto: Editura Publica

http://www.giftbooks.ro/moneystories/1105-a-doua-curba-sa-gandim-diferit-despre-viitor.html

La eveniment vor lua cuvântul și Dana Cavaleru, director executiv al HR Club, Radu Mavrodin, Președintele HR Club, și Bogdan Ungureanu, directorul executiv al editurii Publica. Accesul la eveniment este gratuit și se face în limita a 100 locuri disponibile; rezervările se fac prin Eventbook.

În A doua curbă, autorul analizează trendurile actuale ale capitalismului și se întreabă dacă este un sistem sustenabil. În plus, aduce în discuție regândirea rolurilor pe care le avem în viață – ca studenți, părinți, lucrători și alegători – și care ar trebui să fie obiectivele unei societăți ideale a viitorului. Provocator și atent ca întotdeauna, Charles Handy așterne pe hârtie întrebările pe care ar trebui să ni le punem cu toții și ne indică direcția unora dintre răspunsuri.

A doua curbă reuşeşte să direcţioneze cu succes energia şi entuziasmul generaţiei tinere, în care Handy îşi pune mare speranţă... Pe parcursul deceniilor, previziunile lui Handy i-au câştigat dreptul de a-și expune părerile despre diverse subiecte şi, având în vedere istoricul său, nu-ţi doreşti să i te împotrivești atunci când se vor îndeplini unele dintre cele mai radicale idei ale sale. – Financial Times

Charles Handy va fi unul dintre vorbitorii importanţi ai conferinței HR Innovation, organizată de HR Club, care va avea loc pe 3 noiembrie la Bucureşti. #hrinnovationconference adună cei mai influenți manageri din HR, speakeri care inspiră și motivează pentru schimbări implementate cu succes.

Publica este editura specializată în publicarea de cărți actuale și relevante de non-ficțiune: business, științe sociale, biografii și non-ficțiune creativă. În portofoliul editurii găsim seriile de autor semnate de Malcolm Gladwell, Sir Ken Robinson, Richard Branson, Dan Ariely. Pe lângă cunoscutele colecții de antreprenoriat, de economie și leadership, Publica deține două imprint-uri: Victoria Books – care reunește autobiografii și biografii celebre din tenis, muzică, film, politică și lumea culinară, și Narator – colecția de non-ficțiune creativă.