Pe 19 octombrie de la ora 20:00, Teatrul In Culise (Calea Călărașilor nr. 55) va fi gazda unei premiere teatrale semnate de Theo Herghelegiu: Asteptandu-l pe Marot – un spectacol despre expectații, false identități și imposibilitatea de a pune lucrurile la locul lor, într-o țară care... încă așteaptă.

Premiera 'Asteptandu-l pe Marot'Foto: Teatrul In Culise

Obișnuită să-i pună publicului oglinda adevărului în față, Theo Herghelegiu, una dintre cele mai importante voci din zona independentă a scenei românești, revitalizează vara teatrală din București și propune un nou spectacol care vorbește despre slăbiciunea de a lăsa timpul să treacă sperând că lucrurile se vor întâmpla de la sine.

În ’50 (stră)bunicii noștri îi așteptau pe americani. Dar ei, asemeni personajului din celebra piesă “Așteptându-l pe Godot”, n-au mai venit niciodată.

În ’90, noi și părinții noștri, i-am așteptat din nou. Pe americani, pe europeni, pe eschimoși – oricine era bine-venit, numai să ne ghideze puțin prin democrația care ne lovise crunt. Sub centură. Iar aceștia – au venit, sau n-au venit.

În 2016, unii dintre noi încă mai așteaptă ceva. Sau pe cineva… Depinde de gradul de implicare al fiecăruia.

Asteptandu-l pe Marot, de data asta avand in distributie pe: Bogdan Talasman, Damian-Victor Oancea, Dana Vulc. Textul și regia sunt semnate de Theo Herghelegiu.