Ministrul Culturii, Corina Suteu, se intalneste joi cu angajatii Muzeului National al Taranului Roman, anunta Agerpres. "Inca de saptamana trecuta am cerut directiei Muzeului Taranului Roman - MTR organizarea unei intalniri cu toti angajatii institutiei. Doresc sa ma asigur ca aceasta invitatie a ajuns la intreaga echipa a muzeului: joi, 4 august, de la ora 11:30, voi fi la Muzeul Taranului Roman, alaturi de Oana Bogdan - secretar de stat", a scris Corina Suteu pe pagina sa de Facebook.

Corina SuteuFoto: Agerpres

Intalnirea are loc in contextul in care un grup de specialisti de la Muzeul National al Taranului Roman acuza "situatia dezolanta" in care a ajuns institutia, reclamand o serie de "grave" disfunctii manageriale care au caracterizat intregul mandat de director al lui Virgil Nitulescu.

Totodata, purtatorul de cuvant al Executivului, Liviu Iolu, a anuntat, miercuri, ca se fac verificari in ceea ce priveste modalitatea de desfasurare a concursului privind postul de director general al Muzeului Taranului Roman. Potrivit purtatorului de cuvant al Executivului, in functie de concluziile raportului, Ministerul Culturii va dispune in consecinta.