George Roth, Consulul Onorific al României în San Francisco și Asao Shimizu, reprezentantă a Japoniei la ONU, ne vor vobi despre ”formulele matematice” din spatele celor două sisteme de succes - Silicon Valley și Tokyo. Dialogul va avea loc via Skype pe 16 aprilie, la ora 17,00, în Librăria Humanitas de la Cișmigiu și va fi moderat de membrii echipei Caravana cunoașterii.

Caravana cunoasterii: Duplex Tokyo - Silicon ValleyFoto: Librariile Humanitas

Succesul este o știință care se bazeaza pe toate operațiile matematice posibile, dar începe întotdeauna cu adunarea (+) și înmulțirea (x) de resurse, abilități, oameni, informații, cunoștințe și multe lucruri de făcut. Succesul nu stă pe cont propriu, el doar mărește conturile proprii ale fiecăruia dintre cei care intră în ecuație.

Organizatorii va invita pentru o experiență în plus ce va va crește perspectivele în educația, știința și tehnologia mondială de top.

Caravana Cunoașterii este un program de voluntariat lansat în 2009 de un grup de olimpici naționali și internaționali care și-au propus să pregătească tinerii din România pentru a face față provocărilor lumii viitoare și prin aceasta să-i ajute să se orienteze mai bine în carieră și în business-ul global.

Mai multe amănunte despre școli de vară de cunoaștere, stagii internaționale, conferințe sau concursuri științifice se găsesc pe www.caravanacunoasterii.ro.

Evenimentul face parte din programul "Sprijină un proiect în educație/jurnalism independent/implicare socială", o nouă campanie de crowdfunding și evenimente lunare, desfășurată de Librăriile Humanitas.