Universitatea de Arte din Târgu-Mureș (România) în colaborare cu Centro Diego Fabbri (Italia), centru de studii, cercetare și formare în teatru și limbaj teatral, University of Wolverhampton (Marea Britanie) și Fundacion CajaGranada (Spania) anunță Concursul European de Dramaturgie POP DRAMA, concurs care urmăreşte promovarea dramaturgiei europene și performanța în scrierea unei piese de teatru.

Concursul European de Dramaturgie POP DRAMA este deschis tuturor celor care doresc să își încerce talentul în scrierea dramatică, se arata in comunicatul remis Hotnews,ro.

Piesa de teatru înscrisă la concurs poate aborda orice subiect, cu condiția ca tema aleasă să poată fi considerată universală și să ilustreze contradicțiile și aspectele cele mai ascunse ale sufletului uman. Autorii pot explora tema din perspective diferite: ironice și / sau vesele. Fiecare autor poate trimite mai multe piese, cu condiția ca acestea să fie scrise în limba română, să nu fi fost vreodată reprezentate public și să nu fi câștigat alte premii.

Data limită de înscriere a piesei/pieselor la concurs este 31 Martie 2016 (data poştei).

Detalii privind redactarea textului, regulamentul complet și formularele de înscriere se găsesc pe site-ul Universității de Arte din Târgu Mureș: www.uat.ro

Persoană de contact: Eugen Păsăreanu, email: eugen.pasareanu[at]yahoo.com