Institutul Cultural Roman si Filialele Bucuresti–Poezie si Bucuresti-Dramaturgie ale Uniunii Scriitorilor din Romania anunta primul spectacol -lectura al anului 2016 si a treia premiera a stagiunii 2015-2016 la Clubul Dramaturgilor.

Luni, 25 ianuarie 2016, ora 18.00, in Sala Mare a ICR, va avea loc spectacolul - lectura a comediei „Revolutie la castel” de Marilena Dumitrescu.

O spumoasa comedie intr-un act a unei autoare cunoscute pentru umorul sau si vivacitatea replicii, in care personajele sunt conti, contese si marchizi, dar si o fantoma fara cap. Piesa a fost nominalizata la premiile concursului de dramaturgie „Valentin Nicolau” organizat in 2015 de revista Yorick.

Din distributie vor face parte: Doina Ghitescu, Mircea N. Cretu, Sonia Neagu, George Grigore, Florentina Tanase, Candid Stoica. Regia: Candid Stoica.

Clubul Dramaturgilor este un proiect initiat de regretatul critic Mircea Ghitulescu in anul 2006. In actuala stagiune, este organizat de USR prin filialele bucurestene de dramaturgie si poezie in colaborare cu ICR.

Intrarea publicului este libera.

Spectacolul va fi urmat de comentarii si discutii asupra textului moderate de Horia Garbea, presedintele Filialei Bucuresti-Poezie a USR.