Prima intalnirea din anul 2016 cu spectacolul "N(aum)", in regia Marianei Camarasan, cu Oana Pellea si Cristina Casian in distributie, este programata joi, 14 ianuarie, la ora 19:00, la Teatrul Metropolis. Realizat in urma atelierelor de creatie teatrala conduse de Oana Pellea, spectacolul este un drum initiatic spre universul plin de candoare al scriitorului Gellu Naum. "N(aum)" va avea a doua reprezentatia din 2016 sambata, 23 ianuarie, tot de la ora 19:00, la Teatrul Metropolis.

N(aum) la Teatrul MetropolisFoto: Teatrul Metropolis

"Un univers, o usa spre o alta realitate, un vartej de cunoastere, un labirint de initiere: intamplarea acestui scenariu si spectacol tine de intamplatorul obiectiv. Senzatia mea este ca trebuia sa mi se intample aceasta intalnire: Mariana Camarasan, Cristina Casian, Vladimir Turturica si universul naumian. Multumesc, domnule Naum, ca ne ingaduiti", spune actrita Oana Pellea despre spectacolul "N(aum)".

"Traim intr-o lume in care abandonam cu usurinta framantarile celuilalt. E un privilegiu sa existi intr-un univers unde drumul spre vindecare nu se face de unul singur", spune si actrita Cristina Casian despre spectacol.

Spectacolul "N(aum)"este un proiect Unteatru, realizat in parteneriat cu Teatrul Metropolis, cu sprijinul Fundatiei Gellu Naum. Scenografia ii apartine lui Vladimir Turturica, iar regia este semnata de Mariana Camarasan.

La doar cateva saptamani de la premiera, spectacolul a devenit vizibil la nivel international, in februarie avand loc o prima reprezentie internationala la Palais des Beaux-Arts din Bruxelles, in cadrul Galelor Teatrului Romanesc, fiind invitat si la Milano (iunie), Stockholm (august), Londra (octombrie) si New York (septembrie).

N(AUM)

texte de Gellu Naum

Regia: Mariana Camarasan

Cu: Oana Pellea si Cristina Casian

Scenografia: Vladimir Turturica

Un proiect UnTeatru, preluat de Teatrul Metropolis, realizat cu sprijinul Fundatiei Gellu Naum

Urmatoarele reprezentatii: 14 si 23 ianuarie, la ora 19:00, la Teatrul Metropolis

Rezervari la: bilete.online@teatrulmetropolis.ro sau la numerele de telefon *7707 sau (+4) 021 210 51 08.