"Poveste de Crăciun" este un spectacol-mozaic, în regia lui Cristian Mihăilescu, ce reuneşte pe aceeaşi scenă nume consacrate: Felicia Filip, Cristi Minculescu şi Iris, Monica Petrică şi Răzvan Mazilu, Mihai Mălaimare şi Teatrul Masca, Ducu Bertzi & Friends, Luiza Zan & Snaps Vocal Band şi Orchestra Simfonică Bucureşti - dirijată de Ciprian Teodoraşcu, informează un comunicat al instituţiei de spectacole bucureştene, citat de Agerpres.

Poveste de CraciunFoto: Opera Comica

Programul evenimentului include colinde româneşti şi din repertoriul internaţional, interpretate de peste 400 de artişti, printre care se numără Corurile Cantus Mundi Bucureşti, alături de soliştii Operei Comice pentru Copii, precum şi momente de balet şi gimnastică ritmică, susţinute de Şcoala de Balet "Jaqueline" şi Lotul de Gimnastică Ritmică al UNEFS Bucureşti, împreună cu Ansamblul de Balet al Operei Comice pentru Copii.

Tot în această perioadă, Opera Comică pentru Copii organizează a doua ediţie a campaniei J.O.C. (Jucăriile Operei Comice), cea mai mare acţiune de colectare a jucăriilor din Bucureşti, cu scopul de a fi donate copiilor defavorizaţi de la mai multe şcoli speciale, centre de plasament şi orfelinate.

Vineri este ultima zi în care bucureştenii care doresc să doneze o jucărie o pot face venind la sediul Operei Comice pentru Copii (Calea Giuleşti 16), unde este amplasată o urnă-cadou.

"Creştem cu fiecare spectator nou în sală, aşa cum fiecare copil care ne trece pragul pleacă mai bogat după spectacol. Le mulţumesc marilor artişti care au răspuns invitaţiei noastre de a aduce povestea Crăciunului pe scenă şi în inimile publicului de toate vârstele", a declarat Felicia Filip, managerul instituţiei, citată în comunicat.