Expozitia de fotografie "Mica lume mare", la Muzeul Antipa
Banii obţinuţi din vânzarea fotografiilor prezentate în cadrul expoziţiei temporare „Mica lume mare” vor fi donaţi victimelor accidentului din Clubul Colectiv, pentru susţinerea tratamentului costisitor şi de lungă durată.
Expoziţia se află la a doua ediţie şi reuneşte 54 de lucrări din portofoliul a 37 de fotografi pasionaţi de fotografia macro & close up. Printurile sunt executate pe pânză de pictură canvas cu dimensiunile de 70/50 cm şi redau într-un mod supradimensionat detalii care nu se pot observa în mod obişnuit cu ochiul liber. Temele prezentate sunt detalii din natură, vieţuitoare foarte mici, precum și obiecte de dimensiuni mici, aduse la lumină prin tehnicile specifice fotografiei macro. Fotografiile vor rămâne expuse în sala dedicată etnografiei mondiale și anatomiei omului până pe data de 13 decembrie anul curent.
Intrarea la vernisaj este liberă, apoi expoziția va face parte din circuitul de vizitare al Muzeului, se arata in comunicatul institutiei muzeale.
- 0 (0 voturi)Felicitări! (Vineri, 27 noiembrie 2015, 13:56) Larisa M. [anonim]Vă felicit pentru această expoziție foarte bine realizată în prima ediție! Este o expoziție atractivă atât pentru copii cât și pentru adulți. Cu această ocazie specială cei prezenți vor putea să își îmbogățească atât cunoștințele cât și spiritul civic, având în vedere strângerea de fonduri pentru ajutorarea celor implicați în incidentul din Colectiv. Așteptăm și ediția 3!raspunde trimite

România și-a dublat în ultimii 5 ani deficitul comercial cu produse alimentare. În 9 luni am importat aproape 8 milioane de tone de produse agroalimentare
Topul județelor după numărul de teste COVID care se fac în fiecare zi: București pe primul loc, Vrancea pe ultimul / Datele oficiale publicate de Ministerul Sănătății
VIDEO Va deveni Podul peste Dunăre de la Brăila un „muzeu”? „Tocmai a fost emisă autorizația de construire pentru primii kilometri din drumurile de legătură”
ANALIZĂ 44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977: Câte clădiri a consolidat Primăria Capitalei, câte au risc seismic și ce planuri are noua administrație
Katalin Karikó, biochimista care a dezvoltat tehnologia mRNA, despre durata de eficacitate a vaccinului BioNTech - Pfizer, pentru HotNews.ro: „Dacă cei vaccinați nu se infectează, nu vom avea nevoie de o altă doză”
Profesorul Radu Gologan, după prima etapă a Olimpiadei de Matematică, organizată online: „Am descoperit uluiți extrem de multe fraude. Părinți care contestă corupția din România își impun copiii prin corupție”