Muzica marilor compozitori rusi in recitalul de pian sustinut de Alexander Krichel, la Sala Radio
Alexander Krichel, câștigătorul mai multor concursuri internaționale de pian, a studiat cu legendarul Vladimir Krainev la Universitatea de Muzică și Teatru din Hamburg și cu Dmitri Alexeev la Royal College of Music din Londra. A concertat alaturi de Bamberg Symphony Orchestra, Orchestra de camera Staatskapelle Berlin, Festivalul Lucerne, Polish Chamber Philharmonic Orchestra și Orchestra Filármonica Nacional de Venezuela, Tokyo Symphony Orchestra, Royal Camerata, Bremen Philharmonic și a colaborat cu dirijori ca Jonathan Nott, Michael Sanderling, Andrew Litton, Wojciech Rajski, Taijiro Imori, Horia Andreescu, Ruben Gazarian, Charles Olivieri-Munroe și Johannes Wildner. Festivalurile la care a participat includ Schleswig-Holstein Music Festival, Rheingau Music Festival, Mecklenburg-Vorpommern, Piano aux Jacobins, Schwetzinger Festspiele, the Kissinger Sommer, L’ésprit du Piano Bordeaux și Ocean Sun Music Festival.
De asemena distins cu mult râvnitul premiu ECHO Klassik Award pentru “Debutul anului (Newcomer of the year)” iar primul său CD pentru SONY Classical, "Frühlingsnacht" a urcat imediat în topurile clasice germane. În 2011, la doar 22 de ani Alexander Krichel a semnat un contract de exclusivitate cu SONY Classical. Pâna în acest moment, a lansat trei albume, al treilea album fiind dedicat în exclusivitate compozitorului Sergei Rachmaninov.
Program muzical al recitalului contine:
Modest Mussorgsky – Tablourile dintr-o expoziție
Sergei Rachmaninov – Șase momente muzicale | OP. 16

România și-a dublat în ultimii 5 ani deficitul comercial cu produse alimentare. În 9 luni am importat aproape 8 milioane de tone de produse agroalimentare
Topul județelor după numărul de teste COVID care se fac în fiecare zi: București pe primul loc, Vrancea pe ultimul / Datele oficiale publicate de Ministerul Sănătății
VIDEO Va deveni Podul peste Dunăre de la Brăila un „muzeu”? „Tocmai a fost emisă autorizația de construire pentru primii kilometri din drumurile de legătură”
ANALIZĂ 44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977: Câte clădiri a consolidat Primăria Capitalei, câte au risc seismic și ce planuri are noua administrație
Katalin Karikó, biochimista care a dezvoltat tehnologia mRNA, despre durata de eficacitate a vaccinului BioNTech - Pfizer, pentru HotNews.ro: „Dacă cei vaccinați nu se infectează, nu vom avea nevoie de o altă doză”
Profesorul Radu Gologan, după prima etapă a Olimpiadei de Matematică, organizată online: „Am descoperit uluiți extrem de multe fraude. Părinți care contestă corupția din România își impun copiii prin corupție”