În perioada 18-22 noiembrie 2015, Grupul editorial ALL va fi prezent la cea de-a XXII-a ediție a Târgului Internațional Gaudeamus. La standul Grupului editorial ALL cititorii sunt asteptati de peste 500 de titluri cu reducere de până la 70% şi 100 de cărţi cu preţ promoţional 10 lei.

Iata cateva dintre evenimentele editurii la care iubitorii de carte sunt asteptati:

- Cartea în așteptare, ediția a II-a - o campanie socială și culturală a Grupului editorial ALL susținută de Universitatea București, bookblog.ro și Rock FM

- Lansarea seriei de volume Eminescu, poem cu poem, de Alex. Ștefănescu

- Cum m-am vindecat de nefericire, de Gigi Ghinea – prezentare de carte inedită cu interviu semnat Florentina Fântânaru

Apariție editorială eveniment – Al treilea cimpanzeu, de Jared Diamond

Cu ocazia targului Gaudeamus, va fi lansată cea de-a doua ediție a campaniei Cartea în așteptare, o campanie socială și culturală inițiată de ALL cu sprijinul mai multor parteneri.

http://allcafe.ro/blog/cartea-in-asteptare-2/ este un proiect care încurajează lectura și cultivarea interesului pentru cărți în rândul tinerilor.

Nu toți cei care vor să citească au bani de cărți. De aceea, Grupul editorial ALL le oferă cititorilor darnici prilejul de a-i ajuta pe elevi și studenți să descopere bucuria lecturii. Cei care vizitează standul ALL de la Bookfest pot cumpăra o carte care le place, plătind doar jumătate din preț, cu condiția să o lase la raftul special amenajat, în așteptarea cititorului potrivit.

Elevii și studenții se vor bucura de cărțile din acest raft.

Potrivit editurii, s-au alăturat in acest demers de promovare a lecturii persoane publice, bloggeri, jurnaliști, critici literari. Cărțile donate de aceștia își vor aștepta cititorii începând de miercuri, 18 noiembrie, la standul ALL de la Gaudeamus (Pavilion Central, Romexpo).

La finalul Târgului, cărțile rămase în raftul Cartea în așteptare vor fi donate bibliotecii Colegiului Național “Gheorghe Lazăr” din București.

348 de cărți au fost donate la Bookfest 2015 în cadrul primei ediții a campaniei Cartea în așteptare.

Programul evenimentelor Grupului editoriaal All la Gaudeamus 2015:

Alex Stefanescu - Eminescu, poem cu poem

Alex Stefanescu - Eminescu, poem cu poem

Foto: Editura All

Sâmbătă, 21 noiembrie

Ora 15.00, Sala Cupola – Pavilion Central Romexpo

Lansarea seriei de volume Eminescu, poem cu poem

Eminescu, poem cu poem. Luceafărul

și

Eminescu, poem cu poem. Călin (file din poveste)

de Alex. Ștefănescu

Editura ALLFA inaugurează seria de volume (Eminescu, poem cu poem) care va cuprinde întreaga operă poetică antumă a marelui poet analizată de Alex. Ștefănescu

Vor fi prezenți în fața publicului:

Daniela Nane

Teodora Stanciu

Alex. Ștefănescu

Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.

Cum m-am vindecat de nefericire, de Gigi Ghinea

Cum m-am vindecat de nefericire, de Gigi Ghinea

Foto: Editura All

Ora 18.30, Sala Cupola – Pavilion Central Romexpo

Cum m-am vindecat de nefericire, de Gigi Ghinea – lansare de carte inedită cu interviu semnat de moderatoarea TV Florentina Fântânaru

Decizia de a te vindeca e adeseori luată de unul singur, însă nimeni nu trebuie să se vindece singur, în cele din urmă. Vindecarea este mult mai profundă atunci când eşti martorul vindecării altora. Atunci când îşi privesc durerea în faţă, oamenii se simt egali. Atunci când durerea este recunoscută, oamenii învaţă să spună adevărul despre experienţa lor. (Gigi Ghinea)

Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.

Apariție editorială eveniment: Al treilea cimpanzeu, de Jared Diamond

Despre carte:

Noi, oamenii, împărtășim 98% din ADN-ul nostru cu cimpanzeii. Și totuși, noi suntem specia care domină planeta – pentru că am fondat o civilizație, avem mijloace complexe de comunicare, am dezvoltat capacitatea de a stăpâni lumea, dar și pe cea de a o distruge -, pe când cimpanzeii au rămas în continuare animale preocupate de propria supraviețuire. Ce anume din diferența de două procente din ADN-ul nostru a condus la o astfel de divergență între două specii înrudite?

Al treilea cimpanzeu, de Jared Diamond

Al treilea cimpanzeu, de Jared Diamond

Foto: Editura All

„O carte strălucită, care poate bucura orice cititor. Un excelent ajutor pentru a înțelege ce înseamnă să fii om.“

Paul Ehrlich, Stanford University

„O carte cu mult spirit. O lectură extraordinară...“

New York Times Book Review

Despre autor:

Jared Diamond, profesor de geografie și fiziologie la UCLA, și-a început cariera științifică în fiziologie și s-a extins apoi în biologie evolutivă și biogeografie. A fost ales membru al Academiei Americane de Arte și științe, al Academiei Naționale de științe și al Societății Filosofice Americane și a fost beneficiar al unei burse a fundației MacArthur, primind Premiul Phi Beta Kappa, Premiul Burr al Societății Geografice Naționale și Medalia Națională pentru știință. A publicat peste 200 de articole în revistele Discover, Nature și Geo. Al treilea cimpanzeu este prima carte scrisă de Jared Diamond pentru publicul larg. Pentru bestsellerul internațional Viruși, arme și oțel Jared Diamond a primit numeroase premii, cel mai important fiind Premiul Pulitzer.

La standul Grupului editorial ALL vă aşteaptă peste 500 de titluri cu reducere de până la 70% şi 100 de cărţi cu preţ promoţional 10 lei.