Expoziția de fotografie "London Unedited - A Series of Unphotoshopped Photos", de Teodora Maftei, va fi vernisată luni la București iar fondurile strânse în urma vânzării lucrărilor vor fi folosite pentru tratamentul fotojurnalistei, care este internată în stare gravă în urma incendiului din Club Colectiv, informeaza Agerpres.

"În urma întâmplărilor nefericite de vineri seară în club Colectiv, prietena noastră dragă Teodora Maftei se află în stare gravă la terapie intensivă la Spitalul Clinic de Urgentă de Arsuri. În urma discuției cu familia Teodorei, am decis împreună să ducem mai departe această expoziție, pentru că și Teo și-ar fi dorit acest lucru", se arată pe pagina de Facebook destinată evenimentului.

Expoziția, ce are loc la The London Street Atelier, în zona Dorobanți a Capitalei, va fi una cu vânzare iar toate donațiile strânse în seara de luni vor merge către familie pentru tratamentele ce vor urma, anunță organizatorii.

Teodora Maftei s-a concentrat, pentru această expoziție, asupra identității Londrei în contemporaneitate, prezentându-i magia în imagini la fel de autentice ca și personalitatea sa. Expoziția este completată de o degustare de vinuri iar intrarea la eveniment este liberă.

Zeci de tineri sunt internați în spitale bucureștene după ce au fost victimele unui incendiu violent, vineri seară, în timpul unui concert Goodbye to Gravity, susținut la Club Colectiv. Până duminică au fost raportate 30 de decese iar 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie au fost decretate zile de doliu național.