Prima ediţie a evenimentului "Serile de Teatru Armânesc", ce reuneşte actori pasionaţi de fenomenul cultural armânesc, se va desfăşura vineri şi sâmbătă, la Teatrul ArCuB. Aveti ocazia sa vedeti doua comedii a caror regie este semnata de Toma Enache: spectacolul "Mincinos" de Carlo Goldoni si cunoscuta piesă a lui Ion Luca Caragiale, "Conu Leonida faţă cu reacţiunea".

''Evenimentul propune evadarea din cotidian şi pătrunderea într-o lume nouă, mai frumoasă, în care personajele vor trata cu mult umor situaţii reale, obişnuite, cu care ne confruntăm în viaţa de zi cu zi'', arată Agerpres.

Potrivit sursei citate, vineri, începând cu ora 19,00, va fi prezentat spectacolul "Mincinos" spiritualizat de Carlo Goldoni, iar sâmbătă bucureştenii vor putea vedea "o superbă parodie a vieţii domestice" în cunoscuta piesă a lui Ion Luca Caragiale, "Conu Leonida faţă cu reacţiunea".

Regia ambelor comedii îi aparţine lui Toma Enache, cel care a pus în scenă o serie de piese de succes. El semnează şi regia filmului "Nu sunt faimos, dar sunt aromân", care a primit premii la festivaluri din Italia, Elveţia sau Franţa.

Rezervări pot fi făcute la numărul 0723.823.377 sau la sediul Societăţii Culturale Aromâne din Bucureşti (str. Vasile Lascăr, nr. 26-28), în fiecare zi, între orele 16,30 şi 20,30, informează organizatorii.