Cel de-al patrulea spectacol de tip PROMS din Romania PROMS of Delight Christmas Edition 2007 (in memoriam Luciano Pavarotti) va avea loc in data de 9 decembrie 2007 de la ora 19.30, la Ateneul Roman. Evenimentul este organizat de Elite Art Club UNESCO in coproductie cu Televiziunea Romana si beneficiaza de participarea unor artisti renumiti ai scenei romanesti .

Sustinut de orchestra „Bucharest Symphonic Pops” (BSP), dirijata de Ilarion Ionescu-Galati si Ionel Tudor, concertul va reuni artisti de renume ai scenei romanesti: corul de camera „Accoustic”, dirijat de Daniel Jinga, solista Maria Jinga, mezzo soprana la Opera Nationala din Bucuresti, Vlad Mirita, tenor la Opera Nationala din Bucuresti, soprana Daniela Vladescu de la Teatrul National de Operata "Ion Dacian", alaturi de care vor canta doi invitati speciali – Paula Seling si Aura Urziceanu.

In incercarea de a promova tinere talente, Elite Art Club UNESCO a introdus in conceptul concertului o sectiune dedicata acelor tineri artisti cu rezultate deosebite. Potrivit organizatorilor, ii veti putea asculta pe Catalin Josan, student la Universitatea de Muzica Bucuresti si castigator al concursului Megastar, pe Andreea Teodorescu, studenta in anul II la canto la Universitatea de Muzica Bucuresti, precum si un trio vioara-pian-flaut sustinut de castigatorii la sectiunile amintite ai concursului „Se cauta Enescu”.

Concertul va fi difuzat de Televiziunea Romana cu ocazia Craciunului.

Concepute dupa modelul concertelor PROMS organizate de BBC, seria de concerte PROMS imbina dupa o reteta proprie muzica simfonica si stilurile pop, jazz, cross-over, reusind sa stranga in fiecare an zeci de mii de oameni in salile de concerte sau in aer liber.