Andrei Pleșu și Gabriel Liiceanu revin, într-o ediție specială, la formatul cunoscut celor ce au urmărit dialogurile duminicale difuzate pe TVR1, 50 de minute cu Pleșu și Liiceanu. Cea de-a 18-a intâlnire a celor doi va avea loc duminică, 4 octombrie, ora 17.00, în librăria Humanitas de la Cișmigiu și va avea ca temă problema morții ca orizont al vieții noastre.

Despre moarte cu Plesu si LiiceanuFoto: Librariile Humanitas

Cele 17 dialoguri purtate în fața telespectatorilor, împreună cu cel pe care îl veți putea urmări în premieră în librăria Humanitas de la Cișmigiu, vor fi reunite în volumul Dialoguri de duminică. O introducere în categoriile vieții. Cartea va fi lansată pe 21 noiembrie, la târgul Gaudeamus.

Temele dialogurilor precedente au fost: despre speranță, despre prostie, despre invidie și ură, de ce citim, despre frică, miracolul întâlnirilor, despre iubire, cum vorbim, despre calomnie, despre toleranță și intolerabil, cei neștiuți, despre trufie, parabole ale răului, parabolele pierderii și regăsirii, despre ticăloși și lichele, despre educație, despre umor.