Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc organizeaza in luna decembrie a acestui an a 5-e editie a atelierului de film Let’s Go Digital! Workshopul de film dedicat elevilor de liceu cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani se va desfasura intre 16-23 decembrie, in localitatea 2 Mai, pe malul Marii Negre.

Vor fi alesi 18 tineri pasionati de film, din toata tara, care vor avea ocazia sa descopere toate etapele realizarii unui film, de la scrierea scenariului pana la filmare si editare. Participantii vor fi asistati in permanenta de 5 profesionisti activi din cinematografia romana: Sorin Botoseneanu, Horea Murgu, Neil Coltofeanu, Iulia Murgu si Mihai Tanase.

Vor folosi echipante de filmare si editare profesioniste oferite de Sony si iStyle. Filmele realizate in cadrul workshopului vor fi prezentate pe site-urile partenerilor media: Homemade.ro si Cinefan.ro. Inscrierile la workshop continua pana pe 7 decembrie. Toti cei interesati pot accesa site-ul www.tiff.ro pentru mai multe informatii.