Teatrul Masca prezintă joi, de la ora 18,00, un spectacol aniversar de excepţie pe Calea Victoriei, la Cercul Militar Naţional, informează un comunicat al instituţiei citat de Agerpres.

"Vă invităm să vă înfioraţi de farmecul inefabil al apariţiei din neant a sufletului şi trupului unei statui vivante... un spectacol fascinant, de o eleganţă aparte, inspirat din bogăţia detaliilor care caracterizează stilul baroc. Alegerea locului nu este deloc întâmplătoare, este locul unde Teatrul Masca a jucat prima dată în stradă. În plus, este gestul nostru de a susţine proiectul prin care Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi şi renumite artere din inima Bucureştiului ar trebui să redevină pietonală", declară Mihai Mălaimare, conform comunicatului citat.

În aceeaşi zi este sărbătorit şi managerul şi fondatorul Teatrului Masca, actorul Mihai Mălaimare, care împlineşte 65 de ani.

"27 august 2015 este ziua în care Maestrul Mihai Mălaimare împlineşte 65 de ani. 65 de ani din care mai mult de 40 i-a dedicat publicului care i-a devenit o a doua familie, meseriei pe care a slujit-o cu devotament şi ultimii 25 de ani proiectului său de suflet - Teatrul Masca. La mulţi ani, Mihai Mălaimare!", se arată în comunicatul citat.