Primaria Capitalei ii invita pe bucuresteni sa ia parte in weekend la Festivalul "Bucurestii lui Caragiale". Sambata si duminica, incepand cu ora 20,00, pe scena festivalului de pe strada Franceza din Centrul istoric, opt trupe din opt tari vor pune in scena spectacole specifice din Bulgaria, Serbia, Grecia, Turcia, Spania, Polonia, Republica Moldova si Romania. Vor urca pe scena 196 de artisti, reprezentand trupe si ansambluri componente ale Mediteranean Organization, informeaza Agerpres, citand un comunicat al Primariei Capitalei.

Aflat la cea de-a IV-a editie, Festivalul "Bucurestii lui Caragiale" ii asteapta pe bucuresteni, in fiecare zi, pana la 22 septembrie, in Centrul vechi al Bucurestiului si la Hala Traian, cu spectacole dintre cele mai diverse: comedii si drame, cabaret si stand-up, iluzionism si acrobatii, circ si concert, fanfare si dansuri.

In total, precizeaza sursa citata, 40 de noi spectacole, sustinute in cadrul a peste 140 de reprezentatii, vor fi puse in scena de artistii din cadrul urmatoarelor institutii: Ansamblul MundiCOLOR, Teatrul Masca, Teatrul Nottara, Teatrul de Revista Constantin Tanase, Teatrul Mic, Teatrelli, Teatrul de Comedie, Circ & Variete Globus, Teatrul Metropolis, Teatrul de Stat Evreiesc, Trupa Union, Compania de Teatru D'aya, Trupa de teatru a UNATC, Bucharest Klezmer Band, Teatrul de pe Lipscani, Teatrul de Stat din Constanta.