Legendarul tenor José Carreras, vine pentru ultima oara in Romania, la 26 noiembrie, la Romexpo – Pavilionul Central. Acest spectacol grandios face parte din turneul mondial de adio al celebrului tenor - „A Life in Music” („O viata dedicata Muzicii”).

José Carreras, la BucurestiFoto: Poster

Conform cerintelor exprimate, José Carreras va avea o camera de cinci stele, cu televizor atat in living-room, cat si in dormitor. Din apartament nu vor lipsi: un fax, 10 umerase din lemn si flori nemirositoare, tenorul fiind alergic la florile mirositoare. De asemenea, tenorul doreste sa aiba in camera: Coca Cola Light (la sticla), Red Bull, apa Evian, ceai, cafea, lapte proaspat, prajituri, biscuiti, fara ciocolata, si un cos cu fructe. José Carreras nu are preferinte iesite din comun in ceea ce priveste mancarea. Isi doreste doar ceva usor de digerat, care sa nu contina usturoi, ceapa si condimente.

José Carreras a sustinut, in 2014, un concert live, la Beijing. Marele pianist Lang Lang l-a acompaniat pe legendarul tenor care a cantat si in chineza. Spectacolul a fost transmis la postul de televiziune CCTV1 si a fost urmarit de peste 500 de milioane de oameni.

Pentru concertul de la Romexpo, din 26 noiembrie, ora 20:00, biletele au fost puse in vanzare prin reteaua Eventim si prin magazinele partenere: Orange, Vodafone, Domo, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, Carrefour, benzinariile OMV.

La inceputul anului 2015, cunoscutul tenor a demarat turneul mondial de adio: „O viata dedicata Muzicii” („A Life in Music”). Pe 26 noiembrie, va sosi pentru ultima oara in Romania. „Este fantastic faptul ca pot concerta cu cateva zile inainte de ziua mea de nastere in acest minunat oras (n.r. 5 decembrie). Imi amintesc inca audienta minunata, oamenii ce cunosc muzica si sunt atat de generosi si sufletisti. Sunt incantat sa revin in Bucuresti si sa cant in aceasta atmosfera inegalabila si pentru minunatul public roman”, a declarat José Carreras.

Impreuna cu una dintre cele mai mari orchestre filarmonice din Europa, la 26 noiembrie, la Bucuresti, José Carreras va oferi un concert alcatuit din melodii celebre ale perioadei „Belle Époque” si celebre arii de opera, opereta si din musical. Pe scurt, va fi muzica plina de pasiune.

Concertul José Carreras este organizat de Music Management Event.