Trei artisti tineri Andreea Albani, Andrei Mateescu si Constantin Rusu, colegi de generatie, absolventi ai Universitatii Nationala de Arte Bucuresti, isi vor expune lucrarile in cadrul expozitiei gazduite de AnnArt Gallery.

Expozitie 1 iulie - 25 augustFoto: AnnArt Gallery

Cele 12 lucrari pe simeze si 10 la mapa, pictura si fotografie, alcatuiesc o expozitie eclectica si in acelasi timp subtil-unitara, prin tema comuna a unei cautari de sens existential in abordari stilistice minimaliste, cu intensa rezonanta a emotiei. In dimensiuni ce variaza de la amplu (300 x 150 cm) pana la delicat-intimist (40 x 40 cm), lucrarile sunt dispuse in dipticuri, tripticuri sau secvente multiple, si sunt lucrate in tehnici diverse, cu texturi, decupaje, adancimi si stratificari in care privitorul se scufunda cu irezistibila placere.

Vernisajul expozitiei va avea loc miercuri 1 iulie 2015 la ora 19, expozitia fiind deschisa pana pe 25 august 2015, cu intrare libera.

Intreg fondul de lucrari este disponibil pentru vanzare prin Galeria AnnArt.

“Lucrarile reunesc, tehnic vorbind, mai multe directii de lucru de-ale mele; totodata le uneste preocuparea introspectiva fata de sufletul uman aflat intre cei doi poli reprezentati de bine si rau, intuneric si lumina.”

(Constantin Rusu)

“Nu se poate gasi aici o poveste, ci mai degraba o serie constanta de evenimente, ce nu cauta o cultura definita fenomenologic. E mai curand o poezie stiintifica, incarcata cu pulsatii ale memoriei, unde linia exista ca episod psihologic.”

(Andreea Albani)

“Lucrarile sunt observatii despre cum in jurul meu, al nostru, logica imobiliara construieste monumente ale ironiei, aceste complexe rezidentiale ce se dovedesc a fi in mod inerent paradoxale peisajului urban romanesc. Cu greu pot scapa de sentimentul ca ni se promit paradisuri si, in fapt, ni se ofera insule-fantoma.”

(Andrei Mateescu)