Salonul de Carte Bookfest Târgu Mureş se deschide joi, 4 iunie si va fi deschis publicului pana duminica 7 iunie. La sarbatoarea cartii de la Tg Mures vizitatorii sunt asteptati cu un program plin de evenimente atractive – lansări de carte, sesiuni de autografe și dezbateri la care vor lua parte mari scriitori și personalități din alte domenii ale culturii românești, concerte și vizionări de filme de artă. La fel ca la toate evenimentele Bookfest, intrarea publicului este gratuită, anunta organizatorii.

Horia-Roman Patapievici, Adriana Săftoiu, Dan Mihalache, Vasile Sebastian Dâncu, Dan C. Mihăilescu, George Cristian Maior, Ion Mureșan, Alexandru Cistelecan, Dacre Stoker, Radu Paraschivescu, Denisa Comănescu vor veni la Salonul de Carte Bookfest Târgu-Mureș pentru a prezenta cele mai noi apariții editoriale și bestselleruri de la recent încheiatul Salon Internațional de Carte Bookfest, care a avut loc la București.

În toate cele patru zile, Bookfest Târgu-Mureș va putea fi vizitat între orele 10:00 și 20:00.

Salonul de Carte Bookfest Târgu-Mureș este organizat de Asociaţia Editorilor din România și de Consiliul Județean Mureș.