Lansarile Meteor Press la Bookfest 2015

de D.S.     HotNews.ro
Marţi, 19 mai 2015, 18:02 Actualitate | Cultură

Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2015 îşi va deschide porţile miercuri, 20 mai 2015. Editura Meteor Press isi asteapta publicul cu standul propriu din pavilionul C2 de la Romexpo cu cele mai noi şi mai incintante titluri din domeniile istorie, psihologie, religie, dezvoltare personală şi profesională, beletristică, cărţi pentru copii şi de educaţie, ghiduri turistice, gastronomie etc. Reducerile se vor situa între 30% şi 80%.

Patru evenimente de lansare a unor importante lucrări de istorie vă vor face cu siguranţă curioşi şi dornici să le citiţi:   

JOI - 21.05.2015, ora 12.00 - la standul ţării invitate – Republica Cehă

Interogatoriu în depărtare, lucrare de referinţă a lui Václav Havel, în traducerea lui Sorin Paliga, este – am putea spune – „o carte totală”, o carte despre tragedie şi speranţă, despre disperare şi despre bucurie, o carte – aşa cum spune însuşi Havel – despre „o identitate umană”.

Invitaţi:
- doamna Jiřina Vyorálková - Secretar-şef la Centrul Ceh Bucureşti
- domnul Sorin Paliga - Profesor Conferenţiar dr. la Universitatea Bucureşti, Facultatea de limba şi literatură slavă, traducător;
- domnul Alexandru Radu - Profesor universitar dr. la Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir”, Facultatea de Ştiinţe Politice;
- domnul Bedros Horasangian - Analist politic.

JOI - 21.05.2015, ora 18.00 - la standul Editurii Meteor Press   

Borş ucrainean. De la statul sovietic la revoluţia demnităţii, autor Piotr Pogorzelski, în traducerea doamnei Cristina Daniela Godun, ne prezintă o relatare a vieţii în Ucraina contemporană, cartea fiind o sursă valoroasă de informaţii cu privire la poporul ucrainean şi mentalitatea oamenilor care-şi duc viaţa într-un spaţiu situat între Uniunea Europeană şi Rusia.

Invitaţi:

- doamna Maja Wawrzyk - Directorul Institutului Polonez din Bucureşti;
- doamna Cristina Daniela Godun – Traducător;
- domnul Bedros Horasangian - Analist politic.

VINERI - 22.05.2015, ora 16.00 - la standul Editurii Meteor Press
Istoria comunismului prin bancurile epocii, autor Ben Lewis, în traducerea lui Mihai Dan Pavelescu, beneficiază de o abordare inedită: capitolele cronologice sunt despărţite prin intervenţii auctoriale postmoderniste ce prezintă documentările lui Lewis în fostele ţări ale blocului sovietic, relaţia sa personală cu o artistă nostalgică a comunismului şi propriile lui teorii sociologice despre bancurile politice.

Lev Troţki. Viaţa mea. Autobiografie, autor Lev Troţki, în traducerea lui Eugen Damian, este prima operă scrisă de Troţki în exil. Fără îndoială una dintre cărţile de referinţă ale istoricilor vremii, lucrare pe care autorul a considerat-o ca făcând parte integrantă din viaţa sa şi a tratat-o ca pe o modalitate prin care se putea uita în urmă la toate evenimentele la care participase pentru a le evalua în lumina propriei experienţe şi concepţii şi pentru a continua lupta plecând din acest punct.
   
Invitaţi:
                  
- domnul Adrian Cioroianu - Decanul Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii Bucureşti;
- domnul Ion M. Ioniţă - Redactor-şef la revista Historia;
- domnul Petre Mihai Băcanu - Director executiv al ziarului România Liberă;
- domnul Bedros Horasangian - Analist politic.

VINERI - 22.05.2015, ora 18.00 - la standul Editurii Meteor Press

Agentul Storm. Spion în al-Qaeda, autori Morten Storm, Paul Cruickshank, Tim Lister, în traducerea lui Mihai Dan Pavelescu, ne prezintă o autobiografie extraordinară, palpitantă şi convingătoare, care detaliază activităţile jihadiştilor din Europa, Africa şi Orientul Apropiat şi Mijlociu, dar şi practicile uneori neortodoxe ale principalelor servicii de informaţii mondiale.
   
Invitaţi:
- domnul Dorin Matei - Redactor-şef la revista Magazin istoric;
- domnul Ion M. Ioniţă - Redactor-şef la revista Historia;
- domnul Colonel ( r) Filip Teodorescu - Preşedinte al Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere;
- domnul Bedros Horasangian - Analist politic.


Citeste mai multe despre   
Material sustinut de Banca Transilvania

Intreb BT: Credite pentru companii, sustinute cu garantii si fonduri ale grupului Bancii Europene de Investitii. Doi specialisti raspund intrebarilor antreprenorilor joi, de la ora 11:00

Care sunt conditiile de finantare pentru creditele sustinute cu garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii? Care sunt programele de finantare, cu surse si garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii, pe care le deruleaza in prezent Banca Transilvania? Care sunt avantajele si dezavantajele unor astfel de credite? Doi specialisti din cadrul BT Adrian Popa, analist business, si Nicolae Barbu, coordonator Birou Gestiune Programe Externe de Finantare raspund intrebarilor antreprenorilor pe tema creditelor sustinute cu garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii, joi, 22 februarie 2018, incepand cu ora 11:00.

184 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSBuchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri