Grupul Editorial Trei isi asteapta cititorii la Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2015, în perioada 20 – 24 mai 2015, cu lansări de carte şi noutăţi editoriale.

Gravitatie, de Svetlana CarsteanFoto: Editura Trei

Cărţile editurilor Trei, Pandora M şi Lifestyle Publishing au reducere de până la 50 %. Standul editurii este la Romexpo, în pavilionul C1, standul A15.

Sâmbătă 23 mai 2015, de la ora 13.00, are loc evenimentul de lansare a volumului de poezie Gravitaţie la standul Grupului Editorial Trei, prilej cu care publicul are ocazia de a o intâlni pe Svetlana Cârstean, autoarea cartii.

"E cineva care n-o cunoaşte pe Svetlana Cârstean? Există vreun cititor de poezie care n-a citit cărţile părinţilor, iubirii şi singurătăţii din Floarea de menghină? Mai e cineva care nu aşteaptă, deja de ani buni, cea de-a doua carte a Svetlanei, de preferinţă rhomanul, cum se poartă acum, cum ni se cere şi cum sîntem împinşi să facem? Dacă, totuşi, mai e cineva care n-o cunoaşte pe Svetlana Cârstean (iar cine o cunoaşte, de obicei o cunoaşte mai bine decît se cunoaşte ea însăşi), cineva care nu i-a citit minu! natul volum de debut ce a luat şi a meritat toate premiile literare ale lui 2008, cineva care nu i-a aşteptat rhomanul, ei bine, chiar

Noutati Trei la Bookfest 2015

Noutati Trei la Bookfest 2015

Foto: Editura Trei

şi acel cineva, fără prejudecăţi şi aşteptări constrîngătoare, va înţelege apariţia firească a noului volum de poezie Gravitaţie. Carte a greutăţii şi a harului, Gravitaţie e un perfect mecanism al înălţării, al levitării, al vulnerabilităţii răscumpărate, al d.u.r.e.r.i.i., revoluţiilor şi resurselor afective („cine nu e mîngîiat nu există”), al iubirii materne. Dar mai e ceva: e ultima carte (jucată) a poeziei." - Simona Sora

Fotografia atasata va prezinta cele două cataloage cu noutăţile editoriale pe care Grupul Editorial Trei le aduce cititorilor la cea de-a zecea ediţie a Salonului Internaţional de Carte Bookfest!.