O expozitie ce cuprinde lucrari semnate de 18 artisti plastici intitulata 'Art for help', va fi deschisa luni 19 noiembrie 2007, la ora 17, la Centrul Cultural MIRA, din Str. Mihai Voda nr. 17. Expozitia poate fi vizitata in perioada 19 noiembrie - 3 decembrie si se doreste a fi o provocare, si o invitatie in acelasi timp, la mai multa solidaritate intre oameni, intre familii.

Manifestarea reprezinta un gest colectiv al unor artisti, care au donat o parte din opera lor, ce cuprinde 26 de lucrari contemporane si 12 cu tematica religioasa, fara a fi legata in mod direct de un eveniment de criza.

Este un gest umanitar, care se adreseaza celor interesati de a investi in arta moderna romaneasca si de a face o fapta buna in ajunul sarbatorii Sf. Nicolae.

Aveti ocazia sa descoperiti o diversitate de stiluri a urmatorilor artisti: Anca Irinciuc, Beti Vervega, Cati Orbulescu, Cristina Nedelea, Cristina Tautu, Dan Badea, Daniel Gavris, focAR (Alina Tudor si Razvan Neagoe), Ilie Nicolae, Mariana Campeanu, Marilena Ioanid, Petru Lucaci, Elena si Marcel Scutaru, Teodor Graur, Teodor Moraru, Victoria si Marian Zidaru.