Scurta experienta in administratia prezidentiala ma predispune la poezie, a scris pe pagina ei de Facebook, Tatiana Niculescu Bran, fosta purtatoare de cuvant a presedintelui Klaus Iohannis.

Tatiana Niculescu BranFoto: Arhiva personala

Aceasta a spus ca "Veti rade mult ori veti zambi, vorba poetului, de primul poem scris dupa intoarcerea in viata mea de simplu cetatean:

***

sa fi schimbat macar perdelele palatului

m-as fi numit, prin decret, dama cu perdele

sa fi scos macar covoarele in ploaie

reforma institutiilor era gata

of, sa fi renovat cantina la timp alta, cu totul alta era viata"

Intr-o postare de la sfarsitul lunii decembrie 2014, aceasta a postat, tot pe Facebook, un mesaj in care deplangea faptul ca "multe birouri mai pastreaza inca mobilierul vetust din vremea comunismului, covoare inflorate pe fond rosu inchis, perdele grena, canapele cu perne de catifea de un gust indoielnic si, peste toate, mirosul imbacsit al hotelurilor comuniste. Te astepti ca, dand la o parte coltul unei cortine care acopera o usa, sa gasesti, expus la loc de cinste, vreun portret al lui Nicolae Ceausescu ".

Tatiana Niculescu Bran si-a dat demisia marti din functia de purtator de cuvant al lui Klaus Iohannis, potrivit unei declaratii publicate pe site-ul oficial al Administratiei Prezidentiale. "Decizia mea a fost motivata de constatarea ca in perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care as fi dorit-o", a scris Tatiana Niculescu Bran in declaratia citata.